fbpx

Administratiekantoor

Het inschakelen van een administratiekantoor is een slimme zet die elke ondernemer moet zetten. Dat komt niet in de laatste plaats doordat er veel geld te besparen is op deze manier. U denkt misschien dat de kosten voor het inhuren te hoog zijn. Deze wegen immers gemakkelijk op tegen de mogelijkheden die benut worden. Het kantoor verwerkt uw administratie op een professionele manier waardoor van alle mogelijkheden die er liggen gebruik wordt gemaakt. Dit zijn vaak slimme manieren om net iets minder te hoeven betalen aan bijvoorbeeld de belastingdienst. Dat maakt het ook slim om eens te bekijken welke mogelijkheden er allemaal liggen.

Lagere kosten

Natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het inschakelen van een kantoor. Dat neemt niet weg dat deze kosten veel minder hoog zijn dan andere professionals die zich met administratiezaken bezighouden. Denk bijvoorbeeld aan de prijs per uur van een fiscaal adviseur of van een accountant. Die ligt vaak een flink stuk hoger dan de prijs die het kantoor rekent. Terwijl er dezelfde of zelfs betere resultaten mee geboekt kunnen worden. De keuze is dan al snel gemaakt. Het uitbesteden van administratie kan ook nog eens op meerdere manieren. Dit kan in het geheel of in gedeeltes worden gedaan, waarbij werkzaamheden worden overgenomen.

Fiscale voordelen

Als er iets aantrekkelijk is, dan is het wel het gebruikmaken van fiscale voordelen die er voor u als ondernemer liggen. Omdat u zelf niet tot op de bodem op de hoogte bent van alle mogelijkheden is het fijn om te weten dat een administratiekantoor dit wel is. Daar is dan goed gebruik van te maken door u als klant. Het fiscale stelsel in Nederland kent allerlei mogelijkheden die ten volle benut kunnen worden door iedereen die hier aanspraak op maakt. Alle reden om dit dus ook goed te laten uitzoeken. Zo worden de kosten voor het inhuren direct terugverdiend.

Slimme stappen zetten

Aan de hand van de kennis die het kantoor over uw administratie opdoet is het ook nog eens mogelijk om slimme ontwikkelingen door te maken. Aan de hand van adviezen die uitgebracht worden op basis van de inrichting van uw administratie is het ook mogelijk om veel geld te besparen op bijvoorbeeld overbodige uitgaven en meer van dergelijke zaken. Dit bedrag kan al snel flink oplopen. Doordat er een beter overzicht is komen al dit soort zaken aan het licht en is het goed mogelijk om er direct naar te handelen als ondernemer.

Aantrekkelijke tijdelijke oplossingen

Ook voor een aantrekkelijke tijdelijke oplossing kan het kantoor u iets te bieden hebben. Wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk meer financiële of fiscale kennis nodig hebt. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom bijvoorbeeld uw boekhouder tijdelijk uitvalt in het arbeidsproces. In plaats van een dure kracht inhuren of aannemen is het dan veel slimmer om te kiezen voor iemand die u kent. Een kracht die via uw kantoor bij u gedetacheerd wordt voor een concurrerende prijs kan dan ook een goede vorm van besparing zijn door de zaken uit te besteden aan het kantoor. Alle reden om dit daarom te doen.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u en uw ondermening kunnen betekenen?

Neem voor meer informatie contact op via
telefoon 0487 – 596 46

Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies gesprek

Vul het formulier hieronder in en ontvang zo snel mogelijk een reactie!

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp *

Uw bericht

 

Bel Nu