Over Cognitor

De letterlijke betekenis van Cognitor is: ‘zij die kennis hebben’. Ons administratiekantoor is opgericht in 2001 en gevestigd in Wamel. De dagelijkse leiding is in handen van John Pruijn, die een team van vijf enthousiaste fiscale en administratieve specialisten aanstuurt. Samen zetten we ons in voor onze klanten: ZZP’ers, MKB-ondernemers, ondernemers in de agrarische sector en non-profitorganisaties.

shutterstock_162032855

Visie & missie

Bij alles wat we doen, hebben we één doel voor ogen: hoe kunnen we onze klant, ondernemer of particulier, zo goed mogelijk helpen bij het realiseren van zijn of haar doelen? Onze werkwijze is gebaseerd op een no-nonsense instelling. Wij zijn onszelf en doen waar we goed in zijn. Net zoals u. Samen bepalen we de juiste strategie voor een succesvolle toekomst.

De kracht van Cognitor

Gemak

Cognitor betekent: één loket voor al uw administratieve diensten. We ontzorgen u, zodat u zich volledig kunt richten op het runnen van uw onderneming.

Prijs

Ons doel: u zo veel mogelijk geld laten besparen. Dat doen we met een dienstenpakket dat bij u past en eerlijke, marktconforme prijzen.

Aandacht

Wilt u ons spreken? Dan krijgt u ons aan de lijn. Ook wanneer uw vaste contactpersoon verhinderd is, is er altijd iemand die u verder kan helpen.

Kwaliteit

U verwacht topkwaliteit en die krijgt u. Op de eerste plaats van ons, maar we kennen onze grenzen. Waar nodig schakelen we ons krachtige netwerk in.

Kennis

We houden van ons vak. We willen alles weten, verslinden vakliteratuur en zijn op de hoogte van alle fiscale en administratieve ontwikkelingen.

Pakketten

U wilt de regie over uw uitgaven. Net als wij over onze inkomsten. In overleg met u stellen we het pakket samen dat bij u past.

Het team

jp

John Pruijn
Eigenaar

mail-icn

dinie

Dinie Pruijn – Kuijpers
Specialist financiële- en fiscale administratie

mail-icn

patricia

Patricia van Horsen
Specialist financiële- en fiscale administratie

mail-icn

manon

Marion Meulendijks
Specialist secretariële ondersteuning

mail-icn