skip to Main Content

Administratieve dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor alle administratieve werkzaamheden die horen bij het runnen van een onderneming. Daarin bepaalt u zelf welke werkzaamheden u aan ons wilt overdragen en welke u zelf wilt (blijven) uitvoeren. Van het verzorgen van facturen tot het verwerken van uw complete administratie. Met andere woorden: waar u stopt, nemen wij het over. Met veel plezier en deskundigheid.

Fiscale advisering

U wilt optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van het fiscale stelsel. Wij ook. Met uw belang op ons netvlies zorgen we voor een gericht advies. Goed ondernemen is immers ook flexibel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Waar nodig werken we samen met specialisten uit ons netwerk. Want we weten wat we kunnen, maar sluiten onze ogen niet voor wat anderen nog b├ęter kunnen. Alles in het belang van uw onderneming.

GRATIS Second opinion

Wij controleren GRATIS het werk van uw huidige boekhouder!
Bel voor meer informatie 0487 – 596 460 of laat u terugbellen.

Salarisadministratie

De meeste ondernemers zijn liever met ondernemen bezig dan met het verwerken van loon- en salarisgegevens. U misschien ook wel. Wij nemen die zorg graag van u over. We verzorgen uw complete salarishuishouding, van het maken van salarisstroken per werknemer tot het opstellen van jaaropgaven en het aan- en afmelden van werknemers bij pensioenfondsen. Daarnaast zorgen we ervoor dat u juist verzekerd bent (bijvoorbeeld tegen verzuim) en staan we aan uw zijde bij controles (bijvoorbeeld door de Belastingdienst).

Back To Top Bel Nu