skip to Main Content

Accountantskantoor

Wie een accountantskantoor in de arm neemt als ondernemer is slim bezig. Het is met behulp van een kantoor goed mogelijk om op allerlei manieren geld te besparen. De kosten die gemaakt moeten worden om het bureau in te huren kunnen dan gemakkelijk worden terugverdiend en meer. Door op een slimme manier met de administratie, maar bijvoorbeeld ook fiscale mogelijkheden, om te gaan is veel geld over te houden door u als ondernemer. Dit is geld dat bijvoorbeeld in andere gevallen naar de belastingdienst zou gaan. Door de vele mogelijkheden die er liggen kunt u hier zelf veel meer mee doen.

Goedkoper dan eigen beheer

U heeft natuurlijk altijd een kantoor nodig voor uw fiscale zaken. Omdat u hier toch al mee werkt kan het ook verstandig zijn om de administratie door dit kantoor te laten bijhouden. Daarmee wordt de nood om zelf een boekhouder of zelfs een uitgebreide boekhoudafdeling in te huren een flink stuk minder groot. Uiteindelijk zijn dan de kosten die per maand gemaakt worden een stuk lager dan de loonkosten van deze mensen die fulltime in dienst zouden zijn. Daarmee is een gemakkelijke manier gevonden om kosten te verlagen. De uitbesteding van de administratie kan geheel of gedeeltelijk worden gedaan.

Kennis van het systeem

Kent u het Nederlandse fiscale stelsel van voor tot achter? De kans is groot dat dit niet het geval is. Dit is jammer want er liggen allerlei kansen voor u als ondernemer om op bijvoorbeeld belastingen te besparen. Door een accountantskantoor in de arm te nemen kunnen deze voordelen wel worden benut. Als accountant is het van belang om te weten welke punten gelden voor een klant. Door deze optimaal te benutten kan er veel verdiend worden voor u als ondernemer. Daarmee worden niet alleen de kosten voor het inhuren van het kantoor terugverdiend, maar blijft zelfs nog meer over.

Handelen door kennis

Wanneer u het kantoor inschakelt om meer te doen dan alleen uw fiscale zaken, dan kan dit ook nog andere voordelen met zich meebrengen. De kennis van uw administratie kan allerlei onnodige uitgaven aan het licht brengen. Door u daarop te wijzen kan het kantoor ook van dienst zijn. De uitgaven kunnen dan worden geschrapt of teruggebracht tot lagere bedragen. Aan de hand daarvan blijft dus meer geld over voor bijvoorbeeld investeringen waarmee de onderneming verder kan groeien. Adviezen die gegeven worden kunnen bijvoorbeeld ook betrekking hebben op nieuwe ontwikkelingen die gaan komen. Daarmee kan dan direct hierop worden ingespeeld.

Andere oplossingen

Voor u als ondernemer is het vaak ook zaak om de beste oplossingen te zoeken. De accountant kan deze vaak bieden als het om financiële of fiscale zaken gaat. Het aanbieden van diensten op het gebied van administratie is hier een sprekend voorbeeld van. In plaats van zelf een boekhouder aannemen is het goed mogelijk om met behulp van de accountant alles wat nodig is goed te regelen. Zo worden de facturen betaald en de salarissen uitgekeerd en worden de inkomsten ook goed gemonitord. De zaken zijn altijd up-to-date zonder dat hier een fulltimebaan aan hoeft te worden besteed.

Neem voor meer informatie contact op via
telefoon 0487 – 596 46

Meer informatie

Vul het formulier hieronder en vraag vrijblijvend een advies gesprek aan

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Uw bericht

  Back To Top Bel Nu